CÂTEVA CUVINTE DESPRE NOI

Gold Primelech

Pentru afacerea ta

Creșteți-vă marca cu produsele premium Gold Primelech și experimentați o calitate și un parteneriat de neegalat.

Abonează-te și plătești mai puțin

Abonează-te la sursa de energie și sănătate de care ai nevoie!

HAI SĂ NE CUNOAȘTEM

Povestea noastră

La Gold Primelech, pasiunea și angajamentul nostru față de excelență conduc tot ceea ce facem.

Întemeiată pe piatra de bază a integrității și a valorilor atemporale, compania noastră a prosperat de peste cinci decenii.

De trei generații ca și o întreprindere de familie, am continuat cu mândrie moștenirea cultivării și distribuirii miezurilor de nucă rafinate din Munții Apuseni curați din România.

Munții Apuseni dețin un secret bine păzit: terenul lor natural excepțional, care ridică producția noastră de nuci la înălțimi de neegalat. Acest mediu unic produce miez de nucă de o valoare nutritivă extraordinară și un gust inconfundabil de pur.

Călătoria noastră a început cu umilință, cu vânzări pe piețele locale. De-a lungul timpului, am promovat relații puternice cu distribuitorii regionali, extinzându-ne raza națională. Simultan, ne-am aventurat pe piețele internaționale din Europa, Asia și Orientul Mijlociu.

Acum, într-o nouă eră de creștere, suntem încântați să anunțăm ofertele noastre extinse de produse. Pe lângă renumitele noastre miezuri de nucă, oferim acum o gamă diversă de fructe uscate de înaltă calitate, produse indigene, condimente și semințe.

Angajamentul nostru față de excelență se extinde dincolo de nuci, asigurându-vă că aveți acces la o mare varietate de produse premium, nutritive. La Gold Primelech, acordăm prioritate standardelor stricte de calitate, operațiunilor fără întreruperi și aprovizionării fiabile cu produse.

Scopul nostru? Să cultivăm parteneriate de lungă durată cu clienții noștri. Împreună vom reuși.

Partenerul tău de încredere Gold Primelech