Politica de retur

 

S.C. GOLD PRIMELECH S.R.L. vinde produse alimentare, așa că acceptă returul (in 5 zile bancare) și rambursarea integrală a contravalorii produselor returnate, doar dacă:

1. Produsele au fost sever avariate la transport și nu pot fi folosite (sunt obligatorii fotografii și video scurt, atașate la office@goldprimelech.com în ziua recepției).
2. Produse cu defecte calitative evidente (sunt obligatorii fotografii și video scurt, atașate la office@goldprimelech.com în ziua recepției).

În baza legislației UE, dacă produsele pe care le-ați cumpărat se dovedesc a fi defectuoase sau nu arată conform descrierii, comerciantul trebuie să le repare, să le înlocuiască, să le reducă prețul sau să ramburseze contravaloarea acestora înapoi.

Produsele acceptate la retur (prin confirmare scrisă pe email-ul office@goldprimelech.com ) se ambalează în conformitate cu normele curierilor de pe teritoriul Romanie, cutie de carton, materiale de umplere, astfel încât să ajungă întregi la sediul S.C. GOLD PRIMELECH SRL  din Stâncești, nr. 32, jud. Bihor, Romania.

Plata returului este suportata de către GOLD PRIMELECH SRL.
Rambursarea sumei aferenta returului in cazul in careprodusul nu poate fi inlocuit se face in aproximativ 14 zile bancare.